Agenda

Download als een iCal bestand
Nico - De Voorstelling
Zondag 11 Juni 2023, 10:30

Welke Leidenaar herinnert zich niet het foto- en filmbedrijf Nico van der Horst aan de Doezastraat? Hij leverde niet alleen fotoapparatuur en afdrukken van familiekiekjes, Van der Horst sr. was zelf ook fotograaf, die het Leidse leven door de tijden heen vastlegde. Daarbij ging het hem ook en vooral om het dagelijks leven in de stad, in alle wijken, in alle jaargetijden. Zijn foto’s en negatieven zijn bewaard gebleven.

Kleinzoon André Kapaan maakte met vriendin Sabine en zijn oom Nico jr. een keuze uit dat eindeloze fotoarchief en monteerde die tot een film: Nico – de voorstelling.

De Leidse jaren ’60 en ’70 herleven, en de muziek die ‘eronder staat’ doet de rest.

Exclusief voor de leden van de HVOL vindt een eenmalige vertoning plaats op zondagochtend 11 juni, 10.30 uur, in Trianon. Kosten: € 10,00 p.p.; vooraf aanmelden is verplicht. 

De zaal gaat open om 10.15 uur, de film start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 11.45 uur met een korte pauze tussendoor. Na afloop is de foyer geopend om gezellig na te praten.
Aanmelden en het kopen van een kaartje gaat als volgt:
Aanmelden kan door naam door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten bedragen € 10,00 per persoon; kaartjes zijn te koop via deze link: Nico. - Bioscopen Leiden U kunt dan meteen uw eigen zitplaats reserveren!

unnamed

Locatie Theater Trianon