Agenda

Download als een iCal bestand
wandelexcursie Rijnsburgerweg
Zondag 18 September 2022
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wandelexcursie Rijnsburgerweg, zondag 18 september, 10.00 uur

Verlangen naar de zee

Wij starten op Rijnsburgerweg nr. 35 in ‘De Keet’, voorheen woonhuis en kantoor van architect Hendrik Jesse. Traditiegetrouw drinken wij eerst koffie/thee met wat lekkers erbij. Peter van der Geer houdt vervolgens een inleiding op de excursie. Hij woont aan de Rijnsburgerweg, en is initiatiefnemer van het Project Rijnsburgerweg www.rijnsburgerweg.nl dat alle verhalen over de weg, de panden en hun bewoners verzamelt.
Wie waren de – soms illustere of beroemde – bewoners? Hoe kwam de Rijnsburgerweg in de Dikke Van Dale? Waar woonde professor Willem Einthoven, de uitvinder van het ECG elektrocardiogram? Tijdens de wandeling krijgt u antwoord op deze en veel meer vragen.
De excursie duurt in totaal ongeveer twee uur. De kosten, inclusief de koffie/thee met lekkers, bedragen € 10,00 voor (duo)leden en € 11,50 voor introducé(e)s.

 

Graag direct na de aanmelding de excursiekosten overmaken op bankrekening NL67 INGB 0005 9012 64 t.n.v. Vereniging Oud Leiden. (NB dit is een ander nummer dan dat waar u de contributie naar overmaakt!). Vermeld bij de betaling uw HVOL-lidmaatschapsnummer, de excursie waarvoor u inschrijft en de naam van uw eventuele introducé(e). U bent pas definitief ingeschreven wanneer uw betaling is ontvangen.
Tot 10 dagen voor de excursiedatum kunt u kosteloos annuleren.

NB
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan eventueel om 12.30 uur een tweede wandelgroep vertrekken.

 

INSCHRIJVEN VOOR EXCURSIE

Locatie Rijnsburgerweg 35